Бивш приятел пребил певицата Сибила Серафим

Певицата Сибила Серафим, солистка на групата „Виолетов генерал“, е била пребита от бившия си приятел в центъра на София. Вече 10 дни тя е в болница.

Изпълнителката е имала връзка с въпросния мъж преди 10 години, като и тогава също се е случвало да е агресивен.

„На 6 ноември се прибирах към вкъщи и бях нападната на улицата от моя бивш приятел. Това се случва в София на пресечката между бул. „Дондуков“ и ул. „Кракра“. Бяхме заедно на парти за рожден ден, но не заедно като заедно, а всеки поотделно беше отишъл при наш общ приятел. На прибиране, когато пресичах улицата той ме догони и измърмори нещо. Аз си изваждах телефона. Той го изби от ръката ми и го взе“, разказа Сибила Серафим пред bTV.

Нападението става около полунощ. Сибила тръгнала да бяга, но била догонена.

„Казах му да ми върне веднага телефона. Той го държеше високо. Замахнах, бях бясна, да си взема телефона и в този момент получих такъв безумен удар, толкова силен, че излетях. Най-скандалното за мен е това, че той не осъзна, че трябва да извика бърза помощ. Продължаваше да се опитва да ме вдига, да ме дърпа и да ми казва, че съм актриса, която играе. Хората около мен също успя да ги убеди“, посочи певицата.

Сибила е в „Пирогов“. Има счупена тазобедрена става, която е сменена с изкуствена, както и счупено рамо.

„10 години минаха от раздялата. Причината е неговият характер и това, че аз живея живот, в който той не е и няма как да бъде. Той казва, че много ме обича и съм жената на живота му. Явно това е начинът да го покаже. Подадени са сигнали до МВР, ще има и дела. Аз ще се боря за всички жени, които са жертви на такива безумни посегателства“, подчерта певицата.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *