БОМБАТА НА ДЕНЯ: ГАНЧЕВ ПРАЩАЛ НА ЦВЕТОМИР НАЙДЕНОВ SMS-И ЗА ОБЕДИНЕНИЕ

Бомбата на деня беше хвърлена от известния фен на ЦСКА Лъчезар Николов – Чезари. Пред пред Sportal.bg той коментира напрежението между клуба от „Армията“ и ЦСКА 1948. „В интерес на истината най-много обединение на двата клуба искаше Дани Ганчев. Това беше преди да бъде платена емблемата. Пращаше есемеси на Цветомир Найденов за обединение. Това е факт“, заяви влиятелният армеец.

Бизнесменът говори и по въпроса за евентуално обединение в червено. Припомняме, че преди дни Любослав Пенев заяви, че рано или късно „ЦСКА ще бъде един“. Чезари изрази мнение и относно бойкота на сектор „Г“ спрямо управлението в Борисовата градина.

ЦСКА е на „Армията“, но не разбирам този вой и тази омраза между цесекари. Стойчо Младенов и Любо Пенев ако не са цесекари, кой е цесекар? Не съм виждал по-пълен стадион „Васил Левски“ от мача с Ливърпул през 1982 г. С баща ми бяхме на този велик мач! Нямаше място, стояхме прави на пътеките, пълно беше с народ! Някой, който пие две бири и после вика половин час от трибуната, той ли е по-голям цесекар от Стойчо и Любо? Не е сериозно, недейте така. Тази омраза между цесекари не трябва да съществува. Гибона е левскар, игра в ЦСКА. На това да кажеш предателство, разбирам. Но Стойчо не е отишъл в Левски. Ако отиде в Левски или Лудогорец, ще му се обадя веднага и ще го попитам: „Чакай бе, какво правиш ти?“

Историческият ни враг и опонент е Левски. В по-ново време и Лудогорец стана такъв. Не разбирам защо се обръща толкова внимание на клуба на Найденов. Не разбирам защо трябва да се лее омраза между цесекари. Естествено, че е най-добре всички, които сме закърмени с червената идея, с червената любов, армейците, да сме заедно. Нормално ли е армейци да се обиждат и карат? Трябва да се върне армейският дух, а не все някой друг да ни е виновен – Левски, Лудогорец, БФС, УЕФА. Всички все са срещу нас, все някой друг ни пречи. Тези номера са ясни.

Стойчо каза единен ЦСКА? В интерес на истината най-много обединение на двата клуба искаше Дани Ганчев. Това беше преди да бъде платена емблемата. Пращаше есемеси на Цветомир Найденов за обединение. Това е факт. ЦСКА е на „Армията“, не съм бил на нито един мач на 1948, но да се обиждат и изкарват предатели хора, които са направили историята на ЦСКА – те са ЦСКА, не го приемам. Не е цесекар Спас Джевизов ли? Не е цесекар Методи Деянов ли? Не е сериозно. Иска се титла, искат се победи, иска се премерена селекция. А не да се сменят треньорите през няколко месеца“, заяви Чезари.

Източник: novsport.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *