Български възход и ВМРО не били говорили за общо явяване


Български възход и ВМРО не били говорили за общо явяване

Снимка: БГНЕС

Имаше разговори с ВМРО и други партии за бъдещето на България. Не е навлизано в задълбочени разговори да се явяваме заедно, обяви за Нова Нюз Никола Илиев от „Български възход“.

„Аз съм в партията, за да давам, не да взимам. Имаше няколко човека, които си смениха мнението, не знам каква е тяхната цел в живота. Може би чувстват, че могат да получат нещо повече другаде.

Още по темата

1 мар 2023 11:22

24

18 фев 2023 05:09

30

Хубаво е с политика да се занимават успели хора, които имат интерес за общото благо, а не да сменят партиите с цел да вземат нещо от политиката и да си изкарват хляба. В партията ни има обмяна на информация и диалогичност. Според тематиката тежестта на експертите в конкретната област е по-голяма“, коментира той.

По думите му „Български възход“ поддържа политиката да се погрижи за гражданите.

„Борба с поскъпването, по-ефективно управление на ресурсите на държавата. Това не звучи така интересно като мръсните игри на другите. Затова гледаме напред. Държавата трябва да помага на малкия и среден бизнес за производство на продукти. Картелите трябва да се разбият във всеки един сектор. Справяне с демографската криза и повишаване на пенсиите са сред другите ни приоритети. Пенсията трябва да се базира на индивидуалната кошница“, заяви Илиев.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *