Гечев: Да видим приоритетите пред България


Гечев: Да видим приоритетите пред България

„Първото, което трябва да се направи, е това, което препоръчахме от БСП. Най-важно е този кабинет какво ще прави, да видим и кои са приоритетите пред България, които ще гарантират спокойствие за българските семейства. Второ – какво правим със съдебната система? – Искаме да чуем от ГЕРБ.

Още по темата

24 фев 2023 18:22

20

11 фев 2023 13:12

119

Делението, което се наслагва – между експертен и политически кабинет, за Европа и не само за нея, противоречи на здравия разум“, каза депутатът от БСП проф. Румен Гечев в студиото на Bulgaria ON AIR.

Той коментира и срещата с ГЕРБ. „Разменихме мнения по състоянието на бюджета и мерките, които трябва да бъдат взети, но те не бяха подготвени за тази среща. Вместо тяхната програма, те ни изпратиха програмата на партията на „Продължаваме промяната“, допълни той.

Гечев сподели, че БСП не е очаквала такова „несериозно отношение от страна на ГЕРБ-СДС“.

„Трябва да се избере правителство, което ще може да реализира целите. Предварително заявяване на срокове от 3 месеца или 6 месеца няма да звучи добре за хората, които ще се наемат с реализацията на програмата. По никакъв начин няма да подкрепяме правителство на ГЕРБ при различни виждания“, изрази позиция депутатът.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *