Задържаха полицай по сигнал за кражба при обиск


Задържаха полицай по сигнал за кражба при обиск

Снимка БГНЕС

Районната прокуратура в Стара Загора ръководи разследване по сигнал за кражба, извършена от полицай при обиск.

Престъплението е извършено на 17 май в казанлъшкото село Черганово. Отнети са чужди движими вещи – сумата от сто лева и електронен часовник, предава БТА

На 17 май е било извършено претърсване на къща и допълнителна пристройка в село Черганово, в което са участвали седем полицейски служители от Районното управление в Казанлък. След като те напуснали обекта, свидетелят и собственик на имота е установил, че му липсват пари и електронен часовник. Той подал сигнал за случилото се в дирекция “Вътрешна сигурност” към МВР, посочват от обвинението.

Още по темата

17 май 2023 19:46

7

Извършени са били седем обиска, при които са иззети вещи, относими към разследването и е проведен разпит на собственика на имота в качеството му на свидетел, посочват от прокуратурата. Назначени са техническа и дактилоскопна експертизи, чиито заключения ще дадат насока за установяване на извършителя на деянието.

На този етап от разследването няма повдигнато обвинение. Разследването се води от следовател при Окръжна прокуратура – Стара Загора.

Припомняме, при акция на Дирекция „Вътрешна сигурност“ на МВР в Казанлък вчера е задържан полицай по подозрение за извършено престъпление.
 

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *