Изгониха пияна полицайка от къмпинг Златна рибка, тя подкара ауди и отказа дрегер

Млада полицайка от Стара Загора предизвика скандал на къмпинг Златна рибка, след което пияна се качи на Ауди А3 и отказа проверка за алкохол, съобщават от МВР.

Случаят е от тази сутрин.

Около 5:10 часа, в близост до разклона за с. Равадиново, област Бургас, служители на РУ – Созопол са спрели за проверка лек автомобил „Ауди А3″, управляван от жена. Тя е отказала да даде проба за алкохол с техническо средство, след което й е издаден талон за кръвна проба, но не се е явила в определеното медицинско заведение. По случая е съставен акт за установяване на административно нарушение.

Установено е, че жената е младши полицейски инспектор в 02 РУ – Стара Загора. Служителката на МВР е къмпингувала на Златната рибка и е подала сигнал на 112 за възникнал скандал между лагеруващи. При пристигане на униформени от РУ-Созопол, тя се е държала арогантно с колегите си и се намесила при изпълнение на служебните им задължения. Управителят на къмпинга я изгонил, след което тя се качила на колата, във видимо нетрезво състояние. Малко по-късно е спряна за проверка.

По случая в ОДМВР-Стара Загора е образувано дисциплинарно производство срещу служителката. Тя ще бъде временно отстранена от длъжност.

Случаят бе коментиран и от министъра на вътрешните работи.

„Ръководството на МВР няма да толерира подобни случаи и моментално ще взима мерки“, заяви Иван Демерджиев.

Източник: offnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *