Милен Велчев, фотографът на „24 часа“ Николай Литов и червеният бос Петър Кънев разследвани от ГДБОП за секс с малки деца

Депутатът-милионер от БСП Петър Кънев, ексфинансовият министър от царското правителство Милен Велчев и шефът на фотографите от в. „24 часа“ Николай Литов са тримата вип-клиенти на зловеща сводническа банда, попаднала в полезрението на ГДБОП не отдавна. Срещу публично известните сладострастници се води разработка заради данни, че са извършвали блудствени действия с непълнолетни момиченца и момченца между 13 и 17 години, твърдят нашите източници под пагон. Имената им лъснали в тефтери на заловените сутеньори, редом с инициалите на жертвите. В други списъци срещу същите инициали имало голи снимки в различни пози, възраст и тарифа. На някои от визуалните материали проституиращите приличали повече на деца, отколкото на зрели жени и мъже, годни да изпълняват най-древната професия. Видяното ужасило антимафиотите и те се зарекли да разнищят гнусната мрежа до край. Съпоставяйки данните, униформените бързо разконспирирали, че именно дъртите извратеняци от политиката са сред любителите на крехко агнешко. А за подобни вкусови предпочитания НК и НПК гарантират солиден престой зад решетките, без оглед на политическа принадлежност, уточняват нашите информатори.

В разработката срещу червеният милионер Петър Кънев, на база използване на СРС-та ченгетата установили, че 68-годишният днес социалист и водач на листата на БСП в Бургас бил редовен клиент на проститутки. По време на подслушването криминалистите изпаднали в шок, след като депутатът си поръчал момичета дори от пленарната зала. Побелелият собственик на печатница „Демакс“, бълваща на конвейр изборни бюлетини и акцизни бандероли,  викал проститутките за оглед в заведения до Народното събрание. При акцията спецполицаите от ГДБОП разкрили, че е червеният милионер пожелал момиче, което тогава било на една 14 години, т.е., непълнолетна. Кодовото изречение по телефона, когато говорил със сводницата, уреждаща му интимен ескорт, било „Искам дънки №14“. Което означава 14-годишно момиче, издават разследващите.

Още по-перверзни били щенията на близкия до Венелина Гочева журналист и фотограф Николай Литов. Той бил засечен да поръчва „женствени, пълнички момченца, по възможност със светла кожа и тлъстинки по гърдите“, гнусят се служителите на БОП-а.

Пълна противоположност били сексуалните мераци на свързания с банката на Путин ВТБ и с печално известния GEMCORP царист Милен Велчев. Той настоявал за едва прохождащи моделки, високи над 178 см., „с плоски гърди, но тъмни ареоли на зърната, изцяло обезкосмени“, редял Велчев в секретен чат по Телеграм, който антимафиотите извлекли от телефоните на сводниците в специализирана лаборатория. Най-абсурдно било, че телефонът, от който финансистът на Сакскобургготски си поръчвал малолетна плът, се водел на името на жена му Симона. Поради този факт тя също била вкарана в разработката без да подозира.

Повече подробности за креватните извращения и вип-клиентите на мръсната банда очаквайте в следващи материали.
Източник: narod.bg, crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *