Мъж потроши дома на бившата си, плаши новия й партньор с убийство


Мъж потроши дома на бившата си, плаши новия й партньор с убийство

Снимка БГНЕС, архив

Районната прокуратура в Добрич привлече като обвиняем мъж за закана за убийство, хулигански действия и увреждане на чужда собственост.

51-годишният криминално проявен добричлия е задържан за срок до 72 часа, днес прокуратурата ще внесе искане за задържането му под стража. Според събраните до момента свидетелски показания обвиняемият е тормозил бившата си жена и настоящия й партньор.

На 30 август, около 23:00 часа обвиняемият отишъл в дома на бившата си жена под претекст да види децата си. Вместо това 51-годишният мъж влязъл в конфликт с настоящия партньор на жената, като отправил към него закани за убийство. Хвърлил по него две стъклени чаши, които се счупили в главата и лицето му, причинявайки му порезни рани.

Няколко дни по–късно той отново се върнал в дома на бившата си жена и продължил с обидите и заканите, като хвърлил 30 бутилки, счупвайки прозореца на къщата. Свидетели на случващото се подават сигнал до спешния телефон 112. Полицейските екипи, пристигнали на място, са задържали мъжа.

Предстои съдът да разгледа искането на прокуратурата за налагане на най-тежката мярка за неотклонение, съобщава БНР.
 

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *