Отново за Пътеките в Младост: Изпочупени павилиони, клошари и смрад

Снимка: Helpbook

За пореден път в платформата на Helpbook.info получаваме сигнал за потресаващото състояние на бившите търговски площи „Пътеките“ в столичния квартал „Младост“ 1А. В предишни сигнали очевидци ни разказват за ежедневния ужас, който преживяват, преминавайки през тях от спирката към квартала. Ръждясали павилиони с изпочупени стъкла, които се ползват за тоалетна и пребиваване на бездомници, агресивни кучета, купчини с боклуци и зеещи шахти – сървайвър в реални условия.

Наш потребител ни писа и изпрати снимки, все още не загубил надежда, че някоя институция поддържана от данъците ни, ще вземе мерки този ужас да се прекрати най-сетне.

„Апелирам за вземане на отношение и решение относно така наречената зона „Пътеките „! Работят има-няма едва 20 павилиона, а останалите са изпочупени, смърди на лайна и пикня и се събират клошари, които нападнат граждани… Не дай Боже да нападнат вашите майки и деца… За да не се стига до този момент, апелирам да бъде взето отношение и решение, правилното, възможно най-скоро!!! Прилагам няколко кадъра, за да добиете представа за разрухата“, пише в сигнала.

Не мина и без молба за проверка към БАБХ относно поредната търговия с храни без всякакви документи. В село Филипово, община Банско, всеки петък спира бус, от който се продават бързо развалящи се храни като яйца, сирене, пиле, колбаси и други меса, за които авторът на сигнала твърди, че се внасят от Турция. Липсват етикети и всякакви лицензни условия за съхраняване и продажба.

Със затопляне на времето редовно се забелязват каруци, които от миналата година са забранени в цяла София. Този път сигналът е от квартал „Бели брези“ и завършва с: „И няма смисъл да се пращат инспектори, за да отговарят тривиално – каруцата е в движение / неуловима за органите“.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал – направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *