Отцепниците се бунтуват. Няма да подкрепят кабинет, в който участва ИТН

Отцепниците от „Има такъв народ“ ще гласуват против нов кабинет, подкрепен от депутатите на Слави Трифонов, заяви в предаването „Твоят ден“ на Нова нюз Георги Георгиев – един от депутатите, които напуснаха партията.

„Няма как да подкрепя продължаваща нестабилност със самозаблудата, че нещата могат да се оправят“, каза той и добави, че нещата биха били различни с мандата на ПП, но с този на БСП е трудно.

По думите му не си струва да се състави ново нестабилно правителство в същия формат. Според него ако все пак такова се излъчи, не е сигурно дали след няколко месеца то няма да бъде отново свалено с „несъществуващи аргументи“.

Георгиев допусна, че друга причина за нестабилност на такъв кабинет е коалирането на БСП и ДБ.

Независимият депутат заяви, че няма да се присъедини към гражданското движение на спортния министър в оставка Радостин Василев и доскорошния му съпартиец Николай Радулов. Георгиев добави, че ще мисли по темата до връщането на третия мандат.

Депутатът обаче каза, че има възможност ПП и гражданското движение да се явят заедно на избори. Георгиев съобщи още, че с него са водени разговори да се присъедини към „Продължаваме промяната“.

Източник: offnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *