Пеевски възмутен от Инспектората, иска нов


Пеевски възмутен от Инспектората, иска нов

СНИМКА БГНЕС

Ще поискам още днес да стартира процедурата за избор на Инспектората на ВСС. Това съобщи пред журналисти в парламента народният представител от ДПС Делян Пеевски. Възмутен съм от техните действия спрямо случая в Стара Загора, мотивира се Пеевски. Неотдавна той призова за спешни мерки и проверка на магистратите, работили по бруталното нападение над Дебора, която бе нарязана с макетен нож.

Получих отговор как нищо не могат да направят, защото нищо не е нарушено. Вие как си представяте това?! Като видяхте това момиче, има ли нарушения?! Възмутително. Днес ще искаме старт, категоричен бе Делян Пеевски.

Първата, най-късно втората седмица на октомври, ще бъде първото гласуване на промените в Конституцията, коментира още депутатът. Всички промени на първо четене са сигурни. Допълнителни поправки ще правим между първо и второ четене на проекта, уточни той.

В отговор на въпрос за специалните служби и президента, и днешната доста остра реакция на проф. Александър Маринов срещу идеята разузнавателните да бъдат обединени в една, Делян Пеевски коментира: „Нека чуем президента. Защо говори през говорители, а не лично?!”. И после уточни, че „Президентът винаги е добре дошъл в парламента!”.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *