Промени в движението в София заради честванията за Гергьовден


Промени в движението в София заради честванията за Гергьовден

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Променя се организацията на движението в София във връзка с днешните тържества по повод Деня на храбростта и празник на Българската армия – 6 май, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

На няколко места в центъра на София се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на пътните превозни средства, осигуряващи събитията. Забраната ще важи за определен период от време днес.

В днешния ден, от 06:30 ч. до приключване на събитието, се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. „Цар Освободител“ в участъка между бул. „Васил Левски“ и бул. „Княз Ал. Дондуков“; бул. „Княз Ал. Дондуков“ в участъка между ул. „Бачо Киро“ и бул. „Кн. Мария Луиза“; ул. „Московска“ в участъка между ул. „Г. Бенковски“ и пл. „Желю Желев“; ул. „Леге“ в участъка между ул. “Съборна“ и бул. „Цар Освободител“; ул. „Княз Александър I“ в участъка между бул. „Цар Освободител“ и ул. „Съборна“‘, ул. „Дякон Игнатий“ в участъка между бул. „Цар Освободител“ и ул. „Аксаков“; ул. „15-ти ноември“ в участъка между пл. „Св. Ал. Невски“ и бул. „Цар Освободител“; ул. „Цар Шишман“ в участъка между ул. „Аксаков“ и пл. „Народно събрание“.


 

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *