Психиатър: Васил Терзиев е уплашен, в Общинския съвет ще е като елен

„Вили Лилков се загуби и може би беше единственият истински представител на десните хора. Той беше най-добрият кандидат, но беше с бройки избиратели, които бяха обидни за човек от такъв калибър“, обяви психиатърът д-р Любомир Канов в студиото на „Денят ON AIR“.

„Хората с вътрешна сила биха могли да поведат останалите в правилна кауза. Най-гласовитата ще бъде Ваня Григорова. Самият кмет Терзиев по начина, по който изглежда, говори и се държи, в него се чете някаква уплаха, колебаещ се от своята легитимност. Той ще е в Общинския съвет като елен, който ще бъде нападан отвсякъде“, заяви д-р Канов.

Още по темата

6 ное 2023 19:12

52

6 ное 2023 16:00

290

По думите му „сглобките“ са между различни „участници“ и са смислени за града, когато са за добра кауза.

„Това, че са го приели този термин, принизява идеята, че това е една трудна колаборация в името на България. Прилича на уличен език“, каза д-р Канов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него от тези местни избори всички са загубили по малко.

„ДПС имат доста гласове, без да имат ярка представителност в областните градове. ГЕРБ не загуби толкова много, колкото на мнозина им се искаше. ПП-ДБ имат известно присъствие в големи градове, което е добре за тях, защото се установяват на националния терен вече като партия, която има местно представителство“, добави д-р Канов.

Гледайте целия разговор във видеото

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *