РАЗВОД: Лиляна Павлова заряза мъжа си, чака дете от чиновник-милионер

В дом за близо 3 милиона лева ще проплаче второто дете на бившия регионален министър от кабинета „Борисов” Лиляна Павлова, научи „Уикенд”. Павлова, която се скри от политиката и клюките, се появи наскоро на събитие бременна в седмия месец и в началото на октомври се очаква да се сдобие с второ дете.

Както „Уикенд” пръв писа, бившият министър на Бойко Борисов ще роди на 44 години, а с половинката й ще посрещнат наследника в огромен апартамент на топлокация в София.

По-любопитно обаче е друго – половинката и щастлив бъдещ татко не е съпругът на Павлова – Пламен Николов, а съвсем друг щастливец. Оказва се, че Лиляна тихомълком се е разделила със съпруга си и от 3 години е в обятията на нов мъж.

Бившият шеф на „Автомагистрали” във второто правителство на Бойко Борисов – Парашкев Кръстев, е новият човек до някогашната министърка и баща на детето, което тя чака.

Дъщеричката й от брака с Пламен Николов – София, вече е на 15 години и живее далеч от майка си в Люксембург, затова и Павлова се отдала на връзката с Парашкев Кръстев.

Двамата със съпруга ѝ се развеждат още преди 3 години, тъй като Павлова открила любовта с Кръстев покрай обиколките по построените от ГЕРБ друмища и магистрали.

Влюбените заживели под един покрив почти веднага, след като пеперудите запърхали в стомаха на любителката на скъпи чанти „Диор” и „Прада”. Новият партньор на Лиляна обаче няма никакъв проблем да изпълнява прищевките й, тъй като след като бе отстранен от „Автомагистрали” от служебния премиер Огнян Герджиков, Парашкев Кръстев започва бизнес с имоти по морето.

Отстраняването му от властта се случва заради тежкия инцидент в тунел „Ечемишка”, при който жена в автомобил бе убита от паднало в тунела осветително тяло. Имено „Автомагистрали” отговаря за поддръжката на съоръжението, а бруталният инцидент взе главата на Кръстев 4 дни след трагедията редом с още шефове на пътищата.

Това не променя нищо в битието на тогавашния началник на магистралите, просто му дава възможност да започне частен бизнес.

Компанията му „Созополис риъл естейт” е само една от фирмите на магната, който върти, според Търговския регистър, 460 служители, а годишният му оборот за 12 месеца е близо 700 000 лева, видя „Уикенд”.

Още в началото на връзката на Лиляна Павлова с Парашкев Кръстев обаче из ведомствата и на двамата се шушука, че любовта им е и сериозен конфликт на интереси, тъй като министърът на регионалното развитие се води шефка на любовника си. Това не пречи на влюбените, които и до днес са заедно, а наскоро купили и огромно жилище, в което да посрещнат наследника си.

Лиляна Павлова и новия й любим са инвестирали в имот, достоен за кулата на Тръмп, намиращо се на столичния бул. „Джеймс Баучер”, където се ширят в жилище от над 350 квадрата.

Цената е главозамайваща – апартамента струва малко над 2,5 милиона лева, въпреки че имоти в сградата, където се помещават новодомците, се продават само на цени в евро. Сумата не е непосилна нито за Лиляна Павлова, която тихо бе инсталирана като вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка, след като страната ни предаде щафетата на председателството на ЕС, нито за магната Парашкев Кръстев.

Източник: narod.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *