Симона Загорова пренебрегна Глория и зад гърба й се среща с Дани Милушев (Подробности)

Младата певица още таи любовни чувства към бащата на дъщеричката си

Симона Загорова, която послуша съветите на  известната си  майка си да зареже  Дани Милушев напук на нея отново е започнала да се среща с таткото на Галина. Явно все още не е забравила любовните трепети.

Глория направи всичко възможно да радели дъщеря си от неблагонадеждния  Даниел Милушев. Който така и не успя да се дипломира, нито пък похваща работа и смяташе да живее на гърба на жена си и на подаянията на тъща си, която е доста богата.

Само преди десетина дни Симона и Дани били засечени в малко ресторантче в Несебър, а после се усамотили в непретенциозен хотел. По това време тъщата Глория се намирала на малко километри от влюбените. Тъй като примата на фолка има собствен апартамент в Слънчев бряг. Но те се крият от нея защото на всички е ясно, че провинциалния татко никак няма да е добре дошъл в дома на певицата.

Преди 2 г в Несебър когато още бяха заедно

Симона Загорова била дала обещание на властната си майка, че любовната й история с Милушев е приключила завинаги и се кълняла, че няма да се вижда с него. Само, че всъщност истината се оказа различна. Младата майка и певица е принудена да се крие от Гло и да се среща с таткото на Галина по треторазрядни хотели и ресторанти, да не научи русенката.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *