Сираков: Няма да бухат Левски като тъпан!

Собственикът на Левски Наско Сираков заяви, че няма да допусне срив в отбора, независимо че доста играчи вече напуснаха, а тепърва предстои да си тръгнат още.

„Няма да ни бухат като тъпани“, каза Сираков в интервю пред новия сайт levski365.com, който ще стартира днес следобед.

„Няма да е лесно, но ще правим каквото е необходимо. Само отборът може да върне феновете и да изведе Левски от кризата. През 2004 година, като писахме прословутия „План 2007“, имахме отличен материал от 33 играчи, 90 процента от които бяха национали.

Ще действаме здраво, въпреки финансовата криза. Все пак и при златен дъжд Левски имаше непрекъснати провали. И с много пари сме завършвали на 7-о място. Ще се опитаме с много малко пари да бъдем привлекателен отбор за нашите привърженици“, заяви още Сираков.

Той разкри, че треньорът Георги Тодоров все още не е обелил и една дума за размера на заплатата си. Той не е получавал такава, откакто замени Петър Хубчев.

„В тези тежки времена това е много честно и достойно поведение от негова страна. Постоянно ме питат за треньор, но аз изобщо не мисля по този въпрос. Имам много причини да се спра на Тодоров. Познаваме се от толкова години, той много добре знае изискванията ми и концепцията ми за играта, какви футболисти харесвам и какъв стил искам“, мотивира избора си Сираков.

Източник: gol.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *