Терзиев към СОС: Днес вече сме на една страна – тази на София

Довчера бяхме политически опоненти, днес вече сме от една страна – тази на София, заяви кметът на София Васил Терзиев в първото си изказване пред новоизбрания Столичен общински съвет.

Още по темата

13 ное 2023 11:00

93

„Нужно е да защитаваме интересите на всички в града, независимо от нашите политически виждания. Това значи да бъдем от страната на мъдростта и търсенето на дългосрочни решения, които ни обединяват“, посочи Терзиев.

„Това, което е по-дълго от един мандат, тази мечта, която ни обединява- София да бъде модерен, сигурен, уреден европейски град, в който всички искаме да градим бъдеще“, добави кметът на София.

Той каза, че това, с което се е ангажирал в кампанията, е наистина да положи всички усилия да бъда кмет на всички софиянци. По думите му оттук нататък трябва заедно с общинските съветници да търсят какво ги обединява.

„Това са ценностите, принципите и начинът, по който да заработи общината още по-ефективно, да бъде по-прозрачна и по-бърза в решаването на проблемите, така че да успеем да променим нагласата на хората“, заяви Терзиев.

Голям проблем според него е загубената вярата в общината. Тук сме четири години заедно и трябва да работим заедно да възстановим това доверие и да вземем най-правилните решения, каза Терзиев. Той изрази вярата си, че всички в Столичния общински съвет са мъдри и ще намерят този път. /БТА, София Господинова/

 

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *