Тлъстичката Даниела Пирянкова си направи километричен луфт между краката с фотошоп! (разви мания за слабост)

Данна е чалга певачка, а Даниела Пирянкова е момиченцето, което проби при Слави Трифонов преди години, в рубриката с господин Андреев. Разбира се, и двете са един и същи човек – за информация на малцината поп фолк фенове, които не са запознати с истината. Даниела Пирянкова се превърна в Данна, а промяната е драстична, еле като разполагаме с щастието, наречено фотошоп.

Хората, които помнят Пирянкова, все още виждат пред себе си едно доста пълно и едро момиче, скучновато наглед, в сравнение с тогавашната си колежка Крисия Тодорова. Всички обожаваха чаровната и хубава Криси, а Данито никой не я поглеждаше.

Явно това е останало неосъзнат проблем в главата на Пирянкова, която откакто е в редиците на чалгата, показва буквална мания към слаба фигура и сексапил. Сменила името си на Данна, тя първо изду джуки, а после се зае да скулптурира тялото си по мерак с помощта на филтри и на фотошоп.

Този път обаче така се престара, че най-новата й снимка е нечовешка – на нея Данна е като извадена от концлагер, а между краката й зее огромен луфт – нещо, с което тя никога не е можела да се похвали.

„И що си мисли тая, пък и такива като нея, че като си докара някаква измислена визия на магистрална труженичка, ще постигне много?! Колко болна трябва да ти е психиката, за да се пънеш да достигнеш само до мъжките мераци за клецане и нищо повече“, коментират възмутени потребители.

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *