Тялото на Матю Пери не е било дълго в джакузито

Тялото на американския актьор Матю Пери не е престояло дълго във водата, преди да бъде открит мъртъв в джакузито в дома му в събота, съобщи ДПА, позовавайки се на полицейски източници в Лос Анджелис.

Това означава, че 54-годишната звезда от сериала „Приятели“, който е бил сам, когато е починал в дома си в квартала „Пасифик палисейдс“ на Лос Анджелис, не е престоял дълго във водата, преди първите спасители са стигнат до мястото на инцидента, както съобщи сайтът Ти Ем Зи.

Още по темата

29 окт 2023 05:52

42

Асистентът на Пери, когото той бил изпратил по задачи, след като играл пикълбол по-рано същия ден, пристигнал в резиденцията вечерта и го намерил безчувствен. Официалната причина за смъртта все още не е установена.

Въпреки че токсикологичният доклад ще бъде готов чак след шест седмици, в жилището на петкратно номинирания за „Еми“ актьор, който откровено разказваше за злоупотребата си с алкохол и наркотици, не са открити забранени вещества.

Властите са открили антидепресанти и лекарства против тревожност, както и медикамент за хронична обструктивна белодробна болест, която засяга дишането. Намерени са също така лепенки и дъвки „Никорет“, което предполага, че Пери, който е бил дългогодишен пушач, се е опитвал да откаже цигарите.

В неделя съдебният лекар на окръг Лос Анджелис съобщи, че аутопсията засега се отлага.

Миналата година, докато промотираше мемоарите си „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“ Пери сподели, че се надява да бъде запомнен повече с това, че е помагал на другите, отколкото с ролите си, с които е очаровал света от екрана.

„Най-хубавото при мен, безспорно, е, че ако някой дойде и ми каже: „Не мога да спра да пия, можеш ли да ми помогнеш?“, мога да отвърна с „да“ и да направя нещо по въпроса“, каза той пред медиите през ноември миналата година и допълни: „Искам това, а не „Приятели“, да е първото нещо, което се споменава за мен и ще живея до края на живота си, за да го докажа.“
(БТА, Христо Кьосев)
 

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *