Ферари за над 1 милион лева кацна пред централата на БСП

Червените луднаха, търсят кой оръжеен бос преговаря с Нинова на „Позитано“ 20

Суперскъпо ферари, чиято продажна цена надхвърля 1 милион лева, подлуди БСП, след като „кацна“ малко след обяд точно пред централния вход на „Позитано“ 20. Слуховете отвътре са многобройни, а социалисти търсят трескаво кой е собственикът на автомобила, влязъл на преговори с шефката на левицата Корнелия Нинова предизборно.

По информация на Lupa.bg става въпрос най-вероятно за оръжеен бос, който е на среща с Нинова за „съпорт“ след като благодарение на рекордния експорт в посока Полша (за Украйна, както се твърди) на боеприпаси е успял да удвои активите си. Има обаче съмнения, че всъщност бизнесменът е щурмувал централата на Столетницата, за да търси предварително дадени пари, които дълго не получавал обратно. Възможно било и да е търсел сметка за неосъществено назначение.

Върти се и хипотеза, че е възможно на среща с Нинова да е някой от босовете на дървения бизнес или мастит зърнопроизводител.

Източниците ни съобщават, че той е напуснал сградата малко преди 15,00 часа, демонстрирал е лошо настроение и е бил облечен в скъп ленен костюм.

Ферарито обаче толкова е възбудило апартчиците на „Позитано“, че там вече са успели да изровят и конкретния модел – 488 GTB, което се предлага на родния пазар за суми между 250 000 евро и 1,3 милиона лева в зависимост от оборудването и екстрите.

Източник: lupa.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *