17-годишна любовница на Стоян Дългия осигурявала непълнолетни момичета на перверзника Петър Кънев от БСП

Депутатът-милионер от БСП Петър Кънев, водач на листата във 2 МИР в Бургас, е протекъл в разработка на службите срещу банда за проституция в периода 2013-2014 г., която била успешно смачкана и така подготвеният арест на социалиста бил провален, за което ще разкажем в отделен текст.

Въпреки грандиозния скандал кариерата на Петър Кънев в БСП продължава без намек за морални скрупули – днес петимният за детски ласки социалист открива предизборната кампания на Столетницата в Бургас под благия поглед на лидерката Корнелия Нинова…

Дали това е нормално, нека обществото прецени.

Narod.bg вече писа, че шефът на любимата печатница на властта „Демакс”, бълваща бюлетини за всички избори, е шокирал разследващите, които със специални разузнавателни средства установили, че побелелият чичо си поръчал по телефона 14-годишно момиче директно от парламентарната зала.

Падна и друга тайна – коя е сводницата, доставяща непълнолетни компаньонки за депутата с позивната „Искам дънки №14“ (където числото са годините на поръчаната мадама, б.ред.) – Лиляна Биланова.

Сега Narod.bg продължава с разкритията за другото лице на Петър Кънев, за което избирателите му дори не подозират. Съзнаваме, че всеки има право на личен живот – ако 68-годишният социалист е избрал пътя на забавата с проститутки – негова си работа.

Източник: alarma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *