„Великата“ Алекс от „Ергенът“ си плаща за секс! Толкова е красива и добра, че без пари гаджето й не ще да я оправя

Псевдопсихоложката Алекс Гърдева от „Ергенът“ вече има гадже. След като Виктор не пожела да бъде с нея, тя си намери сексуален партньор, но вместо мъж, в леглото й се оказа момче.

35-годишната хипнотерапевтка има връзка с 18-годишен тийнейджър на име Живко и е от Бургас. Той е брат на чалга певицата Лидия.

Александра буквално си купува секса с него. Постоянно му плащала всички кафета, на които ходели, всички почивки, дори му давала джобни пари като на син. В замяна той я ощастливявал в леглото.

Алекс по принцип си пада по по-млади мъже и го показа в „Ергенът“. Виктор е с 3 години по-млад от нея, но тя го искаше между краката си.

Причината Гърдева да не може да си намери мъж за сватба е изключително неприятният й характер. Тя обичала да командва всички около себе си и само някой да не е на нейното мнение, започвала да спори с часове. Затова почти никой в предаването не я понасяше.

Алекс разполага с добри финансови възможности, припечелени от престоя й в Испания, където е била стрийптизьорка. Затова сега може да си позволи да издържа ученик, който задоволява сексуалните й нужди.

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *