Владо Карамазов за голямото си изпитание Covid-19

Aктьорът Владимир Карамазов разказа как е прекарал коронавируса.

„Първоначално скрих, че съм болен, защото в момента е много популярно известни личности да правят включвания и да разказват как са. Не смятам, че това е толкова важно, защото ние сме като всички останали хора. Провокира ме това, че излизаха ужасяващи статии, в които пишеше, че едва ли не „съм се върнал от отвъдното”. Нещата не стоят точно така”, разказа актьорът по Нова ТВ.

Той сподели, че го е заразил негов приятел.

„Един ден ме стегнаха гърдите в рамките на 5 минути. Пих лекарство и мина. Не обърнах внимание на този симптом. След 2 дни ме заболя много силно главата. Пих лекарство и пак ми мина. Няколко дни по-късно след тренировка ме втресе. Реших, че съм настинал, защото започнах да говоря на нос. Предстоеше ми представление и се обадих на колегите, за да обсъдим какво ще правим. На следващия ден си направиха тест и излезе положителен. Изпаднах в голям стрес. Мислих се, че сега ще спра да дишам”, разказа Владо Карамазов.

Той сподели, че истинските последствия са дошли след отрицателния тест. „Имах проблеми със синусите и се наложи да пия антибиотици. Загубих обоняние за 2 седмици. Дори ядох развалена тиква, без да разбера“, коментира актьорът.

Източник: вестник Труд

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *