ВМРО: Да защитим Милена от политкоректната цензура!


ВМРО: Да защитим Милена от политкоректната цензура!

Снимка: БГНЕС

ВМРО за пореден път защитиха Милена Славова от атаката срещу нея от средите на ЛГБТ обществото и заведеното дело във ВАС срещу нея.

„Организаторите на тържество на отклоненията съдят рок легендата Милена Славова, че е изразила мнението си против т. нар. „Прайд“. Мнение, което се споделя от мнозинството българи.

Още по темата

11 сеп 2023 11:54

252

Ние от ВМРО заставаме до Милена срещу опита да бъде наложена джендър диктатурата над нормалните хора, а устата им да бъде затворена. Наше право е да изразим позиция срещу всички събития, промотиращи извратената им реалност.

Милена е от поколение, което се бореше срещу цензурата и ще продължи да се бори. Тя беше наистина „цветна“ и искаше свобода. После дойдоха НПО-та със своите 72+ пола и подмениха значението на „цветен“ и си присвоиха дъгата като символ.

Обвиненията срещу Милена Славова са смешни и безпочвени. Ако тя загуби това дело, означава че всеки от нас става мишена за съдебни искове, само защото не приема джендър пропагандата и това тя да бъде финансирана с публични средства“, пише в позицията на ВМРО.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *