ДПС: Ще участваме в едно евроатлантическо мнозинство


ДПС: Ще участваме в едно евроатлантическо мнозинство

Снимка: БГНЕС

Това, което мога да ви обещая е, че ДПС ще подходи с нужния диалог и ще участва в едно евроатлантическо мнозинство, което да даде тласък на България. Това каза заместник-председателят на парламентарната група на ДПС и депутат от Шуменския избирателен район Хамид Хамид на днешния възпоменателен митинг-събор в село Пристое, който се състоя по повод на годишнината от т. нар. майски събития по времето на „възродителния процес“.

„Парламентарната група на ДПС ще подходи отговорно, съвестно и с грижа за държавата. Сигурен съм, че на гласуването през следващата седмица парламентарната група ще подходи с грижа за общините, за земеделците, за пенсионерите, с грижа за децата, с грижа за бъдещето на България, защото ще се види кои народни представители са загрижени за бъдещето на Република България и кои са водени от тяснопартийния или личен интерес“, каза още на възпоменателния митинг Хамид, цитиран от БТА.

ДПС отбеляза 34-годишнината от майските събития по време на т.нар. възродителен процес с традиционен митинг- събор в село Пристое, област Шумен.

Сред присъстващите бяха Ахмед Ахмедов – заместник-председател на ДПС и депутат от Разград, Хамид Хамид – заместник-председател на парламентарната група на партията и депутат от Шуменския избирателен район, евродепутатът Атидже Алиева. Дойдоха представители на Централния съвет и Централното оперативно бюро на партията, областни председатели, кметове на общини и населени места на ДПС в България, общински съветници, областни и местни активисти на ДПС, гости от Турция, сред които председатели и представители на партията в различни райони на южната ни съседка, представители на мюсюлманското изповедание у нас, сред които Ведат Ахмед – председател на Висшия мюсюлмански съвет.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *