Ева Херцигова се фука с порасналите си синове


Ева Херцигова се фука с порасналите си синове

Снимка: Getty

Чешкият супермодел Ева Херцигова сподели нови кадри със своите пораснали синове. 50-годишната красива блондинка публикува в своя Instagram профил кадри от последните си две летни семейни почивки. Едната – в Бутан,а другата – в Швейцария. И двете пътувания на Ева са в компанията на половинката  й – италианскияt бизнесмен Грегорио Марсиай, и синовете им – Джордж, на 16, Филип, на 12, и Едуард, на 10 години.

На първата серия от снимки фотогеничното семейство се намира в далечен Бутан. До интересните кадри Херцигова е написала: „Скъпоценен Бутан…беше невероятно пътуване да научим за това красиво място, за природно богатство на тази земя и за това как се грижат за него толкова добре…отседнахме в четири от петте хижи на @sixsensesbhutan, пътуващи на всеки трети ден…нашите момчета научиха за ценностите на Брутното национално щастие и прекрасната история на това място.“

Брутно национално щастие е термин за холистичен показател за качеството на живот, който включва моралните и психологически ценности за разлика от брутния национален продукт.

Терминът е измислен през 1972 г. в Бутан от тогавашния крал Джигме Синге Вангчук. Идеята  е да се изгради икономика, която да служи на културата на Бутан, основавайки се на будистки духовни ценности, вместо на западното материално развитие.

Цялата статия за Ева и снимки на мъжете в живота й, можете да четете и видите в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *