Екшън на морето: Митко Каратиста измества Брендо от Лозенец

Префасонираният кръчмар Димитър Тодоранов се чувства като пълновластен господар по морето, след като доста арогантно скача срещу биг боса от световна величина Евелин Банев – Брендо, разкри източник на „Уикенд“ от бургаското с. Лозенец.

Митко Каратиста, както е известен бившият на Ели Гигова, държи актуалния в региона локал „Хасиенда бийч“, както и още няколко заведения на Централния плаж в Лозенец. Местните твърдят, че за да си осигурят сигурни клиенти за крайбрежните кръчми, хора на Каратиста редовно подавали сигнали срещу „високите децибели“ на „Делийт Бийч бар“, разположен на първа линия в комплекс „Оазис“ на Брендо. По тази причина полицейски патрули редовно проверявали заведението и карали персонала да пуска кепенци рано-рано с аргумента, че високата музика от бара нарушава спокойствието на почиващите в района.

От ранното затваряне на „Делийт“ пък печели единствено „Хасиенда“ на Митко Каратиста, която остава единственият пристан с безкраен поток от алкохол и неприлични забавления, гарнирани с кански шум, който оглася брега на Лозенец от години без санкция от странно задрямалата полиция.
Срещу безобразно високите децибели на Тодорановата кръчма са подавани десетки сигнали през годините, но реалният ефект е нулев. Апел за помощ към МВР са отправяли и съдиите от Върховния административен съд, чиято учебна станция е точно над вертепа, но канската дандания не спира. Според очевидци музикалният ад, често спретнат от гост-диджеи, продължава до изгрев, но иначе активната в „Оазис“ полиция се прави на сляпа и глуха. Смята се, че широко затворените очи на МВР срещу безобразията в „Хасиенда“ са заради връзките на Димитър Тодоранов с ГЕРБ и с висши ченгета, гравитиращи около бившите управляващи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *