Жасмина Маджид се прави на примерна съпруга и майка, а някога въртеше кълки в басейна на Вальо Топлото!

Жасмина Маджид е сред най-заможните съпруги на България, но изглежда за това не се изисква нещо по-специално. Защото по-паметливите от нас няма как да забравят коя беше Жаси преди брака си със сина на собственика на KFC Заки Маджид.

Преди повече от 20 години Жасмина, тогава все още Тошкова, тръгва смело към голямата слава като манекенка. Като повечето манекенки обаче, и тя е наясно, че креватните й изпълнения имат много повече значение от уменията й на подиума. Ето защо Жаси бързо разбира накъде да се насочи и се самопредлага на богаташите, които по онова време са откровени мутри.

Стигаме до 2002 г., когато Жаси бе уловена в басейна на скандалния престъпник Валентин Димитров, по-известен като Вальо Топлото. Очевидно Тошкова тогава е смятала да харчи от парите, които той е заграбил от държавата.

След това никой мъж не погледна Жаси сериозно, а и изискванията й за богаташ ограничиха желаещите да бъдат с нея до нула.

Наглостта и амбицията на Жасмина да бъде известна, а с това и богата, не секват и така си намира работа в „Сделка или не“. Именно това предаване я популяризира изключително силно, макар функцията й в него да изискваше да имаш не повече от две мозъчни клетки.

Ариф Маджид, когото приятелите наричат просто Хари, е човекът, който промени изцяло живота на Жасмина. Той я превърна от лека жена в съпруга и майка, но е ясно, че щом някога е лягала с мъже за пари, що за човек е бившата телевизионерка.

Десетки мъже са минали през Жасмина, преди синът на Заки Маджид, който държи известната верига от заведения за бързо хранене KFC, да й обърне внимание и да я изкара от леглата на знайни и незнайни господа.

Интересното е, че жени като Жасмина Маджид бързо забравят миналото си. В момента тя го раздава грандама, а преди 20 години се кълчеше в басейна на Вальо Топлото и беше готова на всичко, за да се докопа до парите и славата.

Снахата на Заки Маджид има три деца от съпруга си Хари. Очевидно има кой да наследи KFC след време.

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *