Изненадата на тези избори е Слави Трифонов

Единствената изненада на тези избори е резултатът на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“. Около тази теза се обединиха в ефира на Bulgaria ON AIR Атанас Радев и Дария-Лора Дачева.

„Те бързо се издигнаха, но и бързо паднаха от политическото полезрение. Въпреки това, те ще имат голяма роля в бъдещия парламент, ако успее да се сформира, тъй като макар и наказателен вот, много зависи дали той ще се покачи в едни следващи избори“ смята Дачева.

Още по темата

5 апр 2023 10:14

57

3 апр 2023 21:57

15

Според Радев ИТН вече имат изграден образ на деструктивна партия, а в следващия парламент е възможна промяна в отношението им, тъй като „има за какво да отмъщават на „Продължаваме промяната““.

Решението на политическата ситуация е поставянето на стабилни основи за диалог между партиите и сформирането на правителство, което да действа с ясен хоризонт и програма, коментира още Атанас Радев пред Bulgaria ON AIR.

„Тук не се говори за същински промени, а за належащи проблеми. Нужно е да се достигне до консенсус, който отсъства и трябва да бъде изработен по конкретни точки, за да върви държавата в някаква посока, за две години не сме извършили никаква промяна“, категоричен е той.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *