Лена Бориславова смята атентатът срещу Гешев за инсценировка


Лена Бориславова смята атентатът срещу Гешев за инсценировка

Снимка: БГНЕС

Бившият депутат от ПП-ДБ Лена Бориславова подозира, че опитът за атентат срещу Иван Гешев е инсцениран. Това става ясно от нейна публикация във Facebook.

Тя е сложила в профила си пост на председателя на Българската газова асоциация. В него той пише:

„Да ме прости Господ за неверието. Но, как да повярвам за опит за атентат на организираната престъпност срещу главния прокурор, след инсценировката, предизвикала фалита на КТБ, за инсценировката довела до отстраняване кмета на Софийския район „Младост“ Десислава Иванчева, в които Иван Гешев бе сценарист и главен изпълнител.

Как да повярвам след организираната от него натрапчива политическа кампания за изпиране на имиджа му в САЩ и ЕС и представянето му като борец срещу организираната престъпност, след публично оповестената афера „Жоси“, след публично оповестената афера „Осемте джуджета“, по които главният прокурор „ни чул, ни видял“.

Още по темата

1 май 2023 20:24

305

1 май 2023 18:40

381

1 май 2023 17:05

257

А за мен няма никакво значение кой е сложил фойерверка, определен като взривно устройство пред кортежа Му, не ме интересува и къде ходи Той в почивните дни, ангажирайки НСО, не ме интересува и защо кортежът с Него е предприел пътуване, след като са получили информация за атентат, интересува ме само кога ще получим отговор за ролята на Гешев и Сие в овладяната от мафията държава“.

На стената си Лена Бориславова, която беше говорител на кабинета „Петков“, написа кратко: „Не мога да го кажа по-добре“.

До момента от „Продължаваме промяната“ и други водещи политически партии няма официални позиции след взрива на кортежа. Такива дойдоха само от ИТН и „Възраждане“.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *