Любовник на Лили Иванова и бивш шеф на КАТ в наркосхема на морето? (СНИМКИ)

Бившият любовник на Лили Иванова – кръчмарят Димитър Тодоранов, върти як бизнес с амфетамини и кокаин под носа на РПУ- Царево, твърди ексклузивно източник на Alarma.bg.

Тодоранов е собственик на две заведения на първа линия в бургаското село Лозенец. Негов ортак в мръсния бизнес бил бившият шеф на КАТ-София Звезделин Колев, прочул се след серия репортажи, в които бе уличен в корупция и куп престъпления.

Димитър Тодоранов и Звезделин Колев са приближени на ГЕРБ. Именно по времето на Бойко се уреждат концесия на малкия плаж в с. Лозенец, където съвсем незаконно е изградена огромна дървена постройка на няколко етажа, в която се помещава скъпарската кръчма „Хасиенда Бийч“. Според запознати постройката се води преместваем обект, но въпреки не отговаря на нито едно от изискванията за такъв, продължава да бичи децибели напук на почиващите наоколо.

Според запознати заведението е опасно за посетителите, тъй като съществува реална опасност да се срути върху главите им, нерядко локалът побира по 300-400 човека, повечето обилно пияни и със странно поведение. Твърди се, че в коптора се продава кока, амфетамини и екстази, което е работа на МВР да установи.

Не липсват и така модерните балони с хелий.

За полицейския чадър над групата отговарял бившият катаджия Колев, който преминал почти през всички нива в МВР и разполагал с отлични контакти ОДМВР- Бургас, под чиято шапка е и РПУ- Царево.

Източник: alarma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *