Пази Боже кифла да се вземе за звезда: Венцислава Тафкова се прави на Кардашиян! (на свинче звънче – виж тук)

Това е то – провинциална мома да получи някаква титла (разбира се, чрез паричките на тате) и да се вземе за звезда. Венцислава Тафкова е живият пример на отшумяла миска – беше такава преди две години, от която никой не се интересува, но която двойно по-отчаяно се бута по де що светско събитие надуши.

Последно Тафчето се опита да блесне на светско парти, на което присъстваше и паркетният лъв – Евгени Минчев. Естествено, Венциславка от Пловдив (или някое село около Пловдив) се залепи за него като дъвка и отказа да се помести почти през цялото време.

А и как да се помести, горката, като от Минчев зависи как ще бъде обрисувана след това в медиите?!… Гонката на Евгени не беше единственият резил на Тафкова, която се похвали, че се била барнала в стил Ким Кардашиян. Ти да видиш…

Действително и белият цвят на блузката й, и буфан ръкавите, и гримът на очите – тип змийски, са копирани едно към едно от световноизвестната арменка. Само дето реално Венцислава е „минала покрай Кардашшиян“, коментират в нета, където я съсипаха:

„Това недоразумение се взело за личност. OMG! Тя верно, че и самата Кардашиян е известна с това, че е Кардашиян, но пък Тафчето може само да й чисти санитарния възел“, смеят се потребители.

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *