Петков зове депутатите от ГЕРБ да работят по законите


Петков зове депутатите от ГЕРБ да работят по законите

Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на ПП Кирил Петков призова депутатите от ГЕРБ да се регистрират и парламентът да започне работа, защото получават заплати именно за това.

Той настоя, че те трябва по-скоро да имат ясна представа как да реагира партията и да влязат в пленарната зала.

„След изборите са моменти, когато човек трябва да направи ревизия, да осмисли резултатите си и за колегите ще са трудни моменти, но все пак изборите свършиха и ги призоваваме да дойдат в зала, за да можем да работим. Идват данъчните закони преди бюджета, цяла България чака бюджета, трябва да работим заедно. Има и вето на президента, което трябва да се обсъди“, коментира Петков.

Още по темата

8 ное 2023 09:13

6

„Ние сме платени от народа, за да работим в пленарната зала. Ако те не дойдат, ние днес няма да се регистрираме, за да дадем възможността „Възраждане“ и хората около тях да лидират законодателните процеси в НС“, отсече той.

Според него депутатите от ГЕРБ трябва да влязат в пленарната зала, защото това е работата на всеки един народен представител.

„Ние сме готови на срещи, на разговори, защото целият народ нас чака, идва и Шеген и ние не можем да изоставим законодателните процеси“, отсече Кирил Петков. 

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *