Пребиха биячът на жени Ор. Орлинов! Брат му с политическа кариера в ГЕРБ(снимки+18)

Скандално известният бивш футболист Орлин Орлинов е бил брутално пребит. Снимките са достатъчно фрапиращи, но и красноречиви за съдбата, която има футболистът, известен като бияч на жени, пише show.blitz.bg

От кадрите става и достатъчно ясно колко жестоки са били нанесените удари по лицето му, които явно са нанесени като вид възмездие за многобройните пъти, в които той е пребивал момичета.

Орлинов се прослави с това, че беше осъден за бруталния побой над манекенката Катрин Вачева. Впоследствие още няколко момичета потвърдиха, че са бити от него. По-късно излязоха негови хомусексуални снимки, както и това, че предлага хомосексуални услуги срещу заплащане.

Самата Вачева в интервюта заявява, че Феноменът от село Галата й е споделял, че като деца с брат му Атанас Орлинов са били непрестанно малтретирани от баща им. Според нея агресията на Орлин Орлинов се дължи именно на тези травми от детството му, както и че същите прояви към беззащтни жени имат и баща му и брат му Атанас.

Братът на Орлинов не е футболист, а а се радва на политическа кариера в редиците на управляващата партия ГЕРБ – Ловеч, където е общински съветник и гради политическа си кариера.

Източник: show.blitzz

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *