Проф. Рачев алармира за нахлуващ студ: Ето кога!

„От неделя ни очаква влошаване на времето. Отиваме към нормалното есенно време, няма за какво дамите да се разстройват.“ Това заяви в ефира на бТВ проф. Рачев.

„Четвъртък и петък ще имаме 30 градуса и това ще са най-топлите дни за месеца. В Пловдив, Русе със сигурност ще надмине и тези градуси.“, уточни той.

„По всяка вероятност обаче от другата седмица температурите ще паднат поне с 10 градуса. На морето ще е по-меко от вътрешността на страната – все пак там се изисква време да изстине водата.“, обясни проф. Рачев.

„За 15 септември нека майките вземат една връхна дрешка на малкия пъпеш, сутринта все пак ще е студено. Дай боже, малките ученици да са присъствено. При нас в университета на учениците вече им се учи.“, каза той.

„Шанхай е полублокиран заради циклона, за който говорихме. Полетите са отменени. Там са 3-4- Българии – представяте си колко е страшно за тези хора.“, разказа професорът.

„Вулкана в Исландия изригна отново. Хората масово отиват да си правят селфита там, което е доста опасно заради вулканичните изпарения.“, каза той.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *