Румен Петков: Хората виждат грозотата на пазарлъка между ПП и ГЕРБ


Румен Петков: Хората виждат грозотата на пазарлъка между ПП и ГЕРБ

Снимка: БГНЕС

Една от големите заслуги на ПП е, че реанимира Бойко Борисов. Той в момента се радва на медиен интерес, на какъвто не се е радвал, когато беше главен секретар на МВР. Това заяви пред БНР Румен Петков от АБВ.

По думите му обществото вижда грозотата на пазарлъка. Хора, които допреди две седмици, ако ги бяхме затворили в една стая, щяха да дадат жертви – жива сила, днес говорят за законодателна програма. Всеки с появата си пред медиите започва със зоологически ентусиазъм да декларира как не се говори за правителство. Важно е да се види едно падение, посочи Петков.

Още по темата

20 апр 2023 16:16

78

19 апр 2023 12:58

321

13 апр 2023 20:28

6

Според него законодателната програма е такова лягане от страна на коалицията ПП-ДБ, че чак е признак за нищета.

Лидерът на АБВ засегна и темата за войната в Украйна. САЩ не искат мир, искат войната в Украйна тук и сега, категоричен бе той. С проектозакона за сигурността в Черно море, САЩ поставят България и Румъния в деликатна ситуация, уточни той.

Министерството на отбраната на САЩ ще се занимава с укрепване на икономическите връзки на САЩ с региона. Черноморският басейн за САЩ е част от войната. Втрещен съм, че нито един от нашите депутати не е видял този законопроект. Това е опасен за България законопроект, каза още Петков.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *