Слави Трифонов оглави ‘Има такъв народ’

Шоуменът Слави Трифонов оглави учредената днес партия „Има такъв народ“. В конгресна зала „Рейнбоу Плаза“ бяха 808 делегати, които гласуваха устава на политическата сила, както и състава на изпълнителния съвет. В управлението на новата политическа формация влизат сценаристите Тошко Йорданов и Ивайло Вълчев като зам.-председатели, Виктория Василева ще е главен секретар, а останалите членове са Александър Вълчев, Драгомир Петров и Филип Станев.

От логото на партията отпадна националния флаг, заради който не бе регистрирана формацията от първи път. Вместо него има восъчен печат с името на партията на син фон. Логото е и единствената разлика с предишната учредителна декларация, която постановява принципите и целите на организацията.

В словото си пред делегатите Слави Трифонов заяви, че случилото се с „Няма такава държава“ е направило така, че „да ни извикат на бис, за да се настървим още повече“. За пореден път той подчерта, че ще се бори резултатите от проведения от него и екипа му референдум да станат задължителни. 

„На референдума 2.5 млн. поискаха конкретни промени. Ние с вас имаме правото да създадем този политически продукт и да се борим за тези 2 милиона и половина, които искат да се променят нещата. И ние ще го направим. Вече тази политическа измишльотина не може да съществува. Това ще приключи. И то ще приключи на следващите избори, когато и да са те. Ние сме средство. Ние с вас сме само инструмент. Аз и вие създаваме инструмента, с който два милиона и половина и още повече българи искат да се реализират техните желания – мажоритарни избори, електронно гласуване, задължителни избори и още неща“, заяви Трифонов.

Източник: offnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *