„Специалните“ на XXI век: Кметският син Белишки си монтира НСО лампи (СНИМКИ)

Монтирането на НСО лампи определено се превърна в мода. И за да бъде в крак с тенденциите, синът на кмета на Панагюрище – Иван Белишки незаконно постави НСО лампи на предното стъкло на автомобила си. Читател на GlasNews.bg ни изпрати няколко снимки, от които ясно се вижда монтираната лампа на предното стъкло на ягуара, а отзад във возилото са захвърлени радиостанция и още две сигнализиращи лампи – оранжева и червена.

Със сигнализиращите лампи Белишки се движи по артериите на страната в специален режим, но, ако не знае, да му кажем, че здраво гази закона и съответните институции следва да се самосезират.

ЛЕД лампите, позиционирани в непосредствена близост до предното стъкло, позволяват на скандалния кметски син да присветва на движещите се пред него автомобили и така да изтласква по-бавните водачи по скоростните отсечки. За подобен случай със сигнализиращи светлини Ви информирахме наскоро, но най-скандалният такъв бе този със Семерджиев. В колата на задържания за тежката катастрофа в София, при която загинаха две млади момичета, бяха открити две сини лампи. Малко по-късно GlasNews.bg установи, че голяма част от лъскавите возила на Семерджиев са оборудвани с полицейски лампи.

Иначе в първите месеци на 2022 година отново Ви показахме как най-демонстративно Иван Белишки гази закона.

Тогава до екипа ни бяха изпратени снимки, показващи „Ягуар“-а на младия Белишки, който бе паркиран на пешеходна пътека на ул. „Нистор Ружеков“ в Панагюрище.

Източник: alarma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *