Стана ясно коя е мистериозната брюнетка, с която се вихри Кирил Петков в центъра на Бургас

аниела Петрова показа, че е блестяща танцьорка по салса, забърса бившия премиер и двамата създадоха най-гледаното видео в българския интернет днес

Флагман.бг узна коя е мистериозната танцьорка от клипа на бившия премиер, предизвикал сензация в социалните мрежи. Става въпрос за салса инструкторката Даниела Петрова.

Снощи тя е участвала в откритото „Салса и Бачата парти“, което Escobar организира всяка неделя. Така ивентът случайно съвпадна с посещението в Бургас на екипа на „Промяната“.

Както писахме, около 21 часа Кирил Петков, придружаван от евентуалния водач на все още нерегистрираната му партийна листа Константин Бачийски и неколцина от техните поддръжници, излизат на градското ларго и виждат танцуващите хора пред бургаския клуб, където се вихри улично парти.

Още щом се приближават, Даниела придърпва бившия премиер, за да покаже на учениците си как се танцува салса. Кирил Петков леко я обърква, най-вече стилово, но тя като истински професионалист се справя. Кадрите са твърде кратки, за да се установи какво се е случило преди и след танца. Вижда се само, че миг преди финала има аплодисменти от импровизираната публика, а Петков благодари на дамата си с нежна целувка по дясната ръка.

Обича доста да пътува, но винаги е снимана сама – показвайки стройното си и перфектно тяло.

Дали българският народ ще има настроение за танци и след изборите при тези цени на енергоносителите и високата инфлация, ще стане ясно след октомври.

Източник: flagman.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *