Старият наркодилър Лапача сам сложи край на живота си, или…

Разтърсващи разкрития за дните, предшестващи убийството на Стария Лапач видяха бял свят.

Оказва се, че преди да си пръсне мозъка, най-известният наркодилър в Дупница си е организирал тридневна наркооргия. През тези три дни той постоянно се тъпчел със синтетична дрога и се наливал с твърд алкохол.

Припомняме, че 69-годишният Николай Лапачки, по-известен като Стария Лапач сложи край на живота си като се застреля в слепоочието с незаконен пистолет. Случката се разигра в дома му в Дупница. Самоубийството се случи само няколко седмици след предсрочното му освобождаване от зандана.

Криминалисти от Дупница разкриват, че Стария Лапач сложил край на живота си след безпаметно пиянство и прием на слонска доза амфетамини.

Приживе му се носеше славата на един от най-изкусните „готвачи“ на синтетична дрога, а от стоката му зареждаха почти всички наркоструктури в страната.

По ирония на съдбата обаче Стария Лапач издъхна след предрусване със собствената му „манджа“. Именно тя го подтикнала да посегне на живота си.

По непотвърдена информация, наркодилърът е посегнал на живота си, малко след напускането от дома му на приятели, с които се били събрали вечерта в събота. По време на наркопартито, продължило 3 дни те успели да изпият почти цял кашон уиски, както и да употребят повече от 20 грама амфетамин. Органите на реда от Дупница информират, че също така работят и по версията за убийство, но го смятат за малко вероятно.

Известният наркодилър е един от първите производители и търговци на „специфичната стока“ в града, като на дори се твърди, че в смутните времена той е контролира целия трафик на амфетамин. Той бил произвеждан нелегално във фарма завода там, но вероятно се е наложило да „преотстъпи“ доходния бизнес на известните бизнесмени братя Галеви.

Стария Лапач има в досието си множество осъдителни присъди във времето, свързани с различни престъпления.

Последно е „посетил“ полицейския арест заедно с неговия син Николай, жената на сина му и други 4-ма човека през пролетта на 2021-ва година. Тогава е сгащен от ченгетата с 575 дози синтетичен наркотик и повече от 300 иманярски монети, които са открити би обиск в дома му.

А само преди няколко седмици известният дилър Лапача е бил пуснат от затвора, където излежавал присъда, но доказано с документи здравословното му състояние е било влошено.

По непотвърдена информация той е имал рак на панкреаса и това била причината за предсрочното му освобождаване.

За облекчаване на болките, той решил да се довери на амфетамините вместо на конвенционалните лекарства.

Съседи твърдят, че в дома му редовно се вдигало шум след, като се съберяла компания, употребяваща наркотици.

Съгражданите му твърдят, че именно синтетиката му е изпържила мозъка, той злоупотребявал освен с нея също и с алкохол, но въпреки това те не са очаквали сам да посегне на живота си.

Според тях, бизнесът на 69-годишният дилър ще премине в ръцете на неговия син Георги Лапачки, като баща му го „учил“ още от детска възраст каква е тайната на приготвянето на паста от амфетамини.

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *