Учителката Елия е първият отпаднал участник от трети сезон на „Игри на волята: България“

Младата учителка Елия е първият отпаднат участник от трети сезон на „Игри на волята: България“. В тежка битка срещу отшелника Симеон, Елия даде всичко от себе си, за да защити втория си шанс да остане в надпреварата за голямата награда на на-екстремния риалити формат. Въпреки моментната преднина във физическия етап от предизвикателството, участничката от Бойците не успя да запази концентрация и самообладание в играта за баланс. Победителят Симеон освен 100 златни гроша, ще получи и специална изненада на Плажа на отшелника, където ще има възможност да господства още седмица.

„Горда съм, че надвих този як мъж на физическата част, но Змеят се оказа по-труден отколкото мислех. Тръгвам си безкрайно щастлива и доволна. Мисля, че взех всичко, което успях, за толкова кратко време – грабих с пълни шепи“, сподели развълнувано Елия на Арената след битката. Усмихнатата учителка се обърна с емоционално и мотивиращо послание към децата, на които преподава: „Урокът, който изпращам на децата, е никога да не се отказват, да преследват мечтите си до последно и да вярват в себе си“.

Преди фаталната за Елия игра, водещите на формата Димо и Ралица посрещнаха на Арената трите племена във втората за сезона териториална битка. Макар че Бойците вече са с двама по-малко, след като тежка крампа извади и Мани от надпреварата, те успяха да надделеят над другите две племена и грабнаха ключа за Резиденцията. Веднага след тях се класираха Шампионите, които водеха до последно. Силно впечатление направи изключително спортсменската постъпка на капитана на отбора в жълто – Елена, която помогна на Семира от Приключенците в труден за нея момент на 100 м. от брега. Участниците в синьо отново останаха трети и за втора поредна седмица ще трябва да се сблъскат с глада, студа и несгодите на Дивата река.

В началото на деня трите племена избраха и своите капитани. Отборът на Шампионите почти единодушно оглави Елена, Морунов имаше честта да носи знамето на Бойците, а Приключенците се довериха на Туджаров. Кой от тях ще се докаже и ще спечели капитанската битка утре? Ще избере ли награда за себе си или ще предпочете да я сподели с племето си? Каква изненада очаква Симеон на Плажа на отшелника? – разберете утре в 21:00 по NOVA.

Източник: Нова ТВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *