Шефът на ИАГ подхваща далаверите на ТРИМАТА ГЛУПАЦИ

Лично новият изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по горите Александър Дунчев се заема с чудовищните далавери около къща за гости Тримата глупаци и незаконното ловно стопанство към нея в село Рибарица, за което журналистически разследвания тръбят вече пореден месец.

Оказва се че фирмите „Еко Балкан Пропърти“ ООД, „Вежен Хънтинг“ ЕООД и „Костина 2015“ ЕООД, които стопанисват въпросното ловно стопанство и неизрядната към ДФ Земеделие къща за гости Тримата глупаци са имали дългогодишен разпънат чадър в Министерство на земеделието.

Това е позволявало на собствениците на тези обекти да вършат данъчни нарушения и да бракониерстват на територията на целия Парк Централен Балкан, което е строго забранено. Именно сигнали относно нарушения на ловното стопанство в парковата зона са подтикнали лично Александър Дунчев да се заеме със случая. Дунчев е природозащитник и от години е наясно с нарушенията на Тримата глупаци и ловното им стопанство.

Оказва се дори и че самата къща за гости Тримата глупаци, в която отсядат бракониерстващите в района на Парк Централен Балкан е построена незаконно в горска територия, като за целта поголовно са отсечени стотици вековни букове около лобното място на Георги Бенковски в местността Костина.

Източници от района разказват, че къща за гости Тримата глупаци редовно се ползва за хомосексуален разврат от собствениците й и от техни гости. Именно по хомесексуална линия досега е разпъван чадъра над Тримата глупаци и ловното им стопанство.

След идването на служебното правителство на президента Румен Радев тези далавери излизат на светло и е предоставен пълен картбланш на Александър Дунчев да прекрати своеволията на тези фирми.

Очаквайте продължение по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *